2007-12-20

Skånegåsen byter hemmahamn

Jag har något oplanerat fått jobb i Malmö på Cybercom och kommer flytta till våren. Båten är ju redan på plats i båthallen och kanske kommer hon för första gången sedan år 2003 segla premiärturen i sundet. Eller så blir det pendling till Expressbryggan i Saltjöbaden för min del :-S. Läget är förvirrat och seglingsplanerna ofärdiga. Funderingarna många. Kanske vill vi ändå på något sätt segla med samma laguppställning som i år. Kanske går det inte. Vi får se.

Hemmahamnen är i alla fall Lagunen i Malmö från och med nu.

9 kommentarer:

Anders Nilsson sa...

Det är bara att önska er välkomna till Öresund.

Anonym sa...

Ronny pendlade ju från London...då borde väl du kunna pendla från Malmö?!
;)
Vore trist om du lämnar Sthlm, alltid kul med proffsiga besättningar och rorsmän i krokarna.

Vicka fina små stöttor du har till släpet förresten...(de blå)...var har du fått tag på dem? vad är det för fabrikat?...vad kostade de?

mvh
Per Svanberg

Anonym sa...

Då får Jonas Jemt och Magnus Alroth konkurrens om vem som är kung i sundet och det kan dom behöva.

Lycka till, vad ska du jobba med hos Cybercom?

Anonym sa...

det blir väl ingen kamp - "Martin regerar".

SWE 417 sa...

Klart Du ska pendla! Det är bara att dra 223 fram och tillbaka mellan SS Lagunen och hotellviken!

Fler båtar i Sthlm, lura med dig Jonas och Mattias upp till Stockholm så att de får lite fler motståndare!
Dessutom ska du jobba på att Ola Sjöstrand köper en ny Express, så blir ni fler i sundet. Det finns potientiella nygamla besättningsmedlemmar på andra sidan sundet, tex Anders Lundmark mf.l....

/Björn, S-417

Martin sa...

Tack för välkomnandet! Ska bli trevligt att få segla i saltvatten igen.

Fast visst kommer jag sakna fighterna på Baggensfjärden med all Expresserna i Saltsjöbaden.

På den tiden jag bodde i Dublin pendlade jag faktiskt för att delta i alla delseglingar i Öresundsmästerskapen för IF-båtar. Det var många seglingar på den tiden både på den svenska och den danska sidan. Fast det var ju 1998-1999 - ett tag sedan. Kanske är jag inte lika galen som Ronny (längre). Får se.

(De små pallningsbockarna, de blå och röda, köpte jag på en biltema/mekonomen liknande affär i Malmö för länge sedan. Minns inte vad den heter, men den ligger på Cypressvägen. Kostade 200kr/st.)

På Cybercom kommer jag ansvara för affärsområdet mobilt internet.

Nu hoppas jag naturligtvis att SM i Borstahusen får fart på Öresundsregionen och att det blir en del tuffa fighter även på de lokala seglingarna. Och så vore det förstås kul att dra med ett par båtar från Skåneflottan upp till STockholm eller Göteborg någon gång.

Vi ses!

Anonym sa...

Dessa klimatförändringar är verkligen inte bra! Våra flyttfåglar som drar söderut under vintern kommer tydligen inte tillbaks denna vår! Det är inte bra, något måste göras :)

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Anders Nilsson sa...

Hej!
Vi är några som samlas för att köra MSS-cup den 17e maj. Har du fått ner båten till Lagunen då?